Saturday, February 18, 2012

V for Vλακεία

Επήαμεν τζιε στο νεο το κλαμπ!

Να ξεκινήσω με το ότι, αμαν ακούτε οτι έσιη "γκει βραδιά" ή ότι εν "γκει φρέντλυ" τόπος, να πιέννετε με κάθε επιφύλαξη και πολύ σκεπτικισμό. Ο κάθε ιδιοκτήτης/διαχειρηστής νυχτερινού κέντρου θέλει να φκάλει λίρες (ναι τες χρυσές που ήσιεν η στετέ μου φιλαμένες στο σέντε) και επί τούτου σύρνουν ένα "γκει φρεντλυ" μιαν νύχτα που δεν έχουν δουλειά για να πιαν κίνηση. Βάλλουν τζιε 1-2 άτομα (ως συνήθως νεαρής ηλικίας) που εν λίο "διαφορετικά" looking που τον average κυπραίο έφηβο τζιε ΜΠΑΜ! έγινε γκει βραδιά!

Μόνο που το όνομα, "V", ένα περίπου ξέρεις τι θα περιμένεις. Τωρά σε πόσο βαθμό και ένταση, φυλάουν σου το για έκπληξη!

Αφού λοιπόν περάσεις από την είσοδο, που σε θωρούν που πάνω ως κάτω για να δουν αν τερκάζεις με το περιβάλλον του κλαμπ (αλήθκια γιατί εν έφαα πόρτα εν καταλάβω), με τη κλασσική λίστα στο σιέρι του πεθκιού με τες κρατήσεις (εν τζιερός των κρατήσεων τωρά??? ή μήπως ανεβαίνει το κύρος του βένιου αμαν έσιη λίστα με κρατήσεις??), και πληρώσεις 10 ευρώ (με ποτό), καταλήγεις σε δύο μεγάλους μαύρους διαδρόμους με 2-3 πόρτες in-between (έτσι για να έσιη action ώσπου να τα καταφέρεις να μπεις μέσα).

Μπαίνοντας μέσα, το πρώτο πράμα που θωρείς είναι 5-6 οθόνες διάφορων μεγεθών οι οποίες επαίζαν το "V for Vendetta" σε repeat... Στο μπαρ μέσα, ο μπαρμαν φορει μάσκα Guy Fawkes.
Οκ λαλώ.. κοντέφκουν τζιε καρναβάλλια.. ατε!
Κοιτάζωντας πάνω που το μπαρ, στον δεύτερο όροφο (μπαλκόνι) βλέπω μια σειρά με επιγραφές. Κάτι σαν το μανιφέστο του κλαμπ ενα πράμα..

Fashion is my seduction.
Fashion is my passion.
Fashion is my obsession.
Fashion is my profession.

εννα τρήζουν τα κόκκαλα του Guy Fawkes...

Πάω στο μπαρ να πιάσω ποτό! Παραγγέλλω ένα βότκα redbull. Η μπαργούμαν αμέλησε να με ενημερώσει ότι το μαγαζί δεν σερβήρει redbull αλλά μόνο monster.. Μου το κράτησε για έκπληξη! Πίαννω το ποτό μου τζιε σκέφτομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Εν πολλά ελαφρύ το ποτό.. Φακκώ λλίο του ποτηρκού, και surprise surprise είναι πλαστικό.. So βασικά εδώσαν μου ένα ποτό που δεν παράγγειλα σε πλαστικό ποτήρι! excellent!

Πάω για τουαλέττα. Θεοσκότεινα. Έπρεπε να περιμένω να δώκει γυρό το φωτορυθμικό, να φατσιήσει το φως πας την πόρτα, για να δω ποια ήταν η αντρίκια τζιε πια η γυναικεία. Στην επιστροφή χαζίρι να κατρατζιηλύσω που τες σκάλες κάτω καθ'ότι σκοτεινά, δεν εφαίνουνταν τα σκαλιά.

Τελικά έπιασα μιαν μπύρα που το μπαρ την οποία δεν εκατάφερα να την τελειώσω αφού εφύαμεν άρων άρων που τζιμέσα.

Το γκει λάιφ στην κύπρο δεν σταματά ποτέ να με εκπλήσσει!

3 comments:

Blog Skepseon said...

hahahahha
Ekames me k gelasa polla petiximenos titlos!

HerMarmite said...

dystyxws o kyprios "epixeirimatias" ta panta en metriotitan epoihsen...! dkyo xouftes athrwpoi pas tounto nhsin, ena polla mitsin market pou anakyklomena atoma, oi idies fatses me ta idia rouxa pianoun me to gyrin oulla ta venues, je exoun mou je portan! serviroun sou tin metriotitan je xrysoplironeis tous tin je prepei na peis je efxaristw...

Anonymous said...

gia tin mousiki den exei comments???